Хостес в Києві

Номер оголошення 163063

Опис

Сьогодні ні один престижний заклад або захід не обходиться без гостинної господині – хостесс. Все частіше ця професія стає затребуваною, підвищуються і вимоги до працівників, які претендують на цю посаду.

На виставках і в заведенияххорекамы залучаємо до просування ваших товарів і послуг тільки персонал відповідного рівня –хостес.

Персоналхостессхарактеризуется наступними відмінностями:
- професіоналізм;
- модельна зовнішність;
- високий рівень комунікабельності,
- вміння проявляти ініціативу;
- націленість на результат;
- вміння оперативно приймати рішення в нестандартній обстановці;
- вміння діяти злагоджено при будь-яких обставин.

Необхідність в хостесс може виникнути не тільки в престижних ресторанах, але й на корпоративи, вечірки, виставки – скрізь, де може знадобитися професійна турбота про гостей. Це залишить позитивне враження від Вашого заходу, а Ви зможете домогтися більш продуктивного результату.

Хостесс створить невимушену атмосферу, організовує Вашим гостям теплий прийом. Уявити виставковий стенд Вашої компанії допоможуть стендистки або хостес. Вони стануть обличчям Вашого бренду, представлять потенційним клієнтам товар або послуги в найбільш вигідному світлі. В їх обов'язки входить не тільки зустріч гостей на виставці − вони також можуть проводити презентації, дегустації та консультації відвідувачів.

Представляючи Ваш товар або послугу на виставці, молоді люди повинні вміти привернути увагу потенційних клієнтів, вміти дати найбільш вичерпну інформацію про Вашу компанію і представити Ваші послуги у вигідному світлі.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)