Номер оголошення 214860

Опис

Ви втомилися від шахраїв. Вам обіцяли багато, а в результаті нічого. Ви в безвихідному становищі. Вихід є.Гроші на банківську карту в кредит. Здійснюємо оперативну фінансову допомогу для всіх категорій населення країни. Працюємо швидко та чесно. Грошовий позику надаємо протягом 10 - 15 хвилин. Сума кредитування може становити до 40000 грн і це в разі Вашого звернення до нас в перший раз, а при напрацюванні позитивної кредитної історії, ліміт кредитування може бути збільшений в індивідуальному порядку. Спосіб отримання кредитних коштів на Вашу карту - онлайн. Вам потрібні лише паспорт, ІПН, будь-яка банківська картка. Практично будь-який громадянин країни може отримати наш грошовий позику при дотриманні вимог договору, який він укладає з допомогою інтернету. Перевагою нашого кредитування є складна система нарахування відсотка на суму кредиту, яка регулює величину нарахування відсотка залежно від терміну, на який Ви оформили кредит, і становить від 15 до 35%, також можливість дострокового погашення, а значить і виплати меншого відсотка по кредиту. Також тут Ви завжди отримаєте якісну підтримку наших консультантів по кожному з питань, що виникли.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)