Кредит. Кредитні послуги під запуск бізнесу

Номер оголошення 215658

Опис

Кредит. Кредитні послуги під запуск бізнесу проекту до 900.000 грн. Кредит в розширення бізнесу до 14 млн. грн. або у проекти, які розробляються для їх запуску. Працюємо в кредитних програмах і грантах за програмами допомоги розвитку ринкової економіки від Євросоюзу (ПРООН, ГУРТ, CIDA, Canada Ukraine Foundation та ін). Фінансові, інвестиційні та кредитні послуги для населення України. Пропонуємо взяти позику на свій бізнес чи на відкриття бізнесу, своєї справи, ПП або фермерства. Можливість отримати фінанси готівкою (через нотаріус) або отримати гроші на будь-яку оформлену банківську карту. Якщо у вас ні як не виходить взяти кредит у державному банку - тоді ми вам допоможемо. У вас без особливих клопотів вийде оформити кредитування або інвестицію. Можливо оформити та Кредит онлайн з Європи. Працюємо з усіма областями України. У нас діє контроль якості обслуговування.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)