Пошиття шкіргалантереї під замовлення

Номер оголошення 161954

Опис

Пошиття оптом під замовлення: сумки (молодіжні сумки, спортивні сумки, дорожні сумки, сумки для ноутбуків, сумки для промоутерів, рекламні сумки, сумки для візажистів), рюкзаки (спортивні рюкзаки, туристичні рюкзаки, міські рюкзаки, сумки для ноутбуків, рюкзаки для візажистів), портфелі (шкіряні портфелі, портфелі з текстилю, портфелі для конференцій), ключниці, гаманці, косметички (шкіряні косметички, прозорі косметички, текстильні косметички) папки (ділові папки, папки на блискавці, шкіряні папки, папки для моряків, папки на підпис, папки для торгових агентів, папки меню), візитниці, чохли, картхолдеры, тревелкейсы, портмоне, футляри для кистей. Прозора упаковка для текстилю та косметики. Зі шкіри, шкірозамінника, тканини і плівки ПВХ.

favortex@i.ua

(044) 20 99 666

(044) 2286958, 2236959

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)