Оригінальна і ліцензійна парфумерія

Номер оголошення 214367

Опис

Широкий асортимент високоякісної парфумерної продукції найвищої якості, від відомих світових брендів. В асортименті присутні чоловічі і жіночі аромати, з докладним описом. Зручні каталоги, нададуть можливість нотискать необхідний запах, без будь-яких зусиль. Також, в наших каталогах ви знайдете подарункові набори, тестери і засоби по догляду за шкірою. Замовлення приймаються в будь-який день тижня, доставка здійснюється поштовими службами.

У наш час купити парфумерію досить просто. Варто звернутися в наш інтернет магазин і оформити замовлення. Це можна зробити через нашого консультанта або використовую вкладку «Кошик». Якщо потрібна консультація, у зв'язку з тим, що знайти необхідний товар не вдається! Можна оформити «Зворотний дзвінок».

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)