Якісне нарощування вій Троєщина Фестивальний

Номер оголошення 144909

Опис

Якщо ви жодного разу не нарощували вії або боїтеся після невдалого досвіду або розповідей подруг-вирішуйте!Зараз тонкі вії-вони не колять і легкі,клей непомітний,з ними зручно і легко-не обтяжують.Жодних склейок,гіпоалергенний клей.Роблю під натуральні,також густі обсяги.Телефонуйте,приходьте,приведіть в порядок свої очі і брови.Вам дуже сподобається.

Набридло або немає часу фарбуватися?Свої рідкісні,короткі або світлі вії?Безформні,зарослі або перещипанные брови?Запрошую Вас наростити вії і змоделювати брови-оточуючі будуть думати-що це Ваші такі красиві!Ви залишитеся дуже задоволені результатом-у мене індивідуальний підхід до кожного,якісні матеріали вів'єн,оксамит,гіпоалергенний клей вартістю 970 грн.,великий досвід.Ви відпочиваєте під музику-ми працюємо для Вас!Команда майстрів з досвідом,в день приймаємо 6-8 клієнток,телефонуйте-є місця!Багато постійні клієнтки,робимо швидко,якісно.Місць склейок взагалі не видно!Вії як справжні!Довжина,вигин,густота за бажанням.Ціни при таких матеріалах еліт-класу та високій якості доступні :класика 300 грн.,з часу 1 год,2 Д 400 грн. 1,5 години,3 Д 500 грн.2 години,голлівуд 600,мега-голлівуд 700,темно-коричневі-як натуральні +100 грн.Кольорові вії-сині,фіолетові,зелені +50 в куточках,-100 грн.по всьому оці.Зняття 50 грн.,залитих клеєм після інших диво - майстрів 100.Брови фарбування хною, + моделювання форми 250 грн.Результат перевершить всі ваші очікування!Вайбер 050 916 35 62 Марія.Дивіться фото і відгуки в моїй групі та на сторінці у вк: https://vk.com/m.mekka

Зручна транспортна розв'язка-зупинка перед будинком-проспект Маяковського 32 ,поряд з Фестивальним,кінцева 222 маршрутки від ст. м Лівобережна-їхати 25 хвилин,з м. Петрівка багато видів транспорту-будь-яка маршрутка через Фестивальний.529 з м. Чернігівська.До нас їздять багато з усього міста.Телефонуйте,записуйтеся і приїжджайте.Хто приходить перший раз,стають постійними клієнтками,призводять подруг.Вистачить економити на собі,приходьте наведіть красу!Присвятіть собі ці 2 години тиші і релаксу без телефону... Телефонуйте!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)