Куплю дорого золоті монети срібні Київ куплю мідні монети

Номер оголошення 182076

Опис

Купимо монети, жетони банкноти Куплю паперові гроші сурогати Левант провизории і інші випуски Оцінка в магазині з каталогами і цінниками. Ви не пропустіть рідкісну банкноту або монету і продасте Ваші раритети за реальну ціну. Тільки у нас можна подивитися каталоги і справжню вартість монет і банкнот по каталогу. Купимо монети, жетони і бони дорого. Купити в Києві. Продати монети . Куплю монети до 1920р, золоті мідні срібні, також пам'ятні ощадбанку срср і росії .паперові гроші до 1897р предмети військової історії, елементи обмундирування:головні убори, кивера, каски мундири, еполети, погони, пряжки кокарди, гудзики до 1917р. книги, старовинні карти, атласи, автографи, альбоми. книги з військової справи, історії росії, подорож по росії і світу, історії церкви, описи святих місць, і міст, монастирів, життя і побут царського сімейства, і народу. класиків російської літератури, ілюстровані видання. рукописні і стародруки, нагородні жалованые документи, грамоти. знаки значки, жетони, часів срср і царської росії, трудові , спортивні відомчі, ювілейні: знаки авіахіму, автодору, аерофлоту, доброльота, доброхима, тсоавіахіму, ударників, і відмінників, соціаліст змагання, випускників, академій, училищ, клубів, шкіл, лауреатів, товариств, організацій, рухів, будівництв, пробігів, пожежних, петелеток, зльотів, профспілок і багато іншого. картини, годинники, меблі, вироби з; бронзи, порцеляни; порцелянові фігурки, статуетки до 70г, царські нагрудні знаки.також монети допетровської русі; лусочки гривні рублі, полтиники, і так далі.розгляну будь-які пропозиції. Адреса: Київ.вул.Ганни Ахматової,3 Магазин ЭКСПЕРТХОББИ» з 15-00 до 17-00. Щодня. Телефонуйте: О93*676*31*31, О97*382*89*99, О5О*243*62*82, О44*592*65*41. Сайт www.collekcioner.kiev.ua містить масу корисної інформації і для досвідчених нумізматів і для новачків. В'ячеслав. filatelist@ukr.net

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)