Куплю дорого антикваріат монети медалі ордена картини значки

Номер оголошення 221928

Опис

Купимо антикваріат Імператорської Росії і всього світу Купуємо антикваріат за ціною каталогу. Оцінка антикваріату в магазині з каталогами і цінниками. Тільки в нашому магазині каталоги на антикваріат. Ви не пропустіть рідкісну виріб або картину і продасте Ваші раритети за реальну ціну. Тільки у нас можна подивитися каталоги і справжню вартість старовинної речі по каталогу. Купимо антикваріат дорого. Куплю ікони в будь-якому стані, столове срібло, меблі, в тому числі під реставрацію; предмети інтер'єру, люстри, лампи, світильники, порцеляна, вази, статуетки, посуд. Стару бронзу, бюсти, фігури і композиції. Чавунне лиття: Каслі, Куса і пр. Живопис: картини російських, радянських, європейських художників. Старовинні антикварні книги до 1940 р. Старовинні карти, атласи, рукописи, автографи. Книги з військової справи, історії Росії, подорож по Росії і Світу, історії церкви, опис міст і святих місць, монастирів, життя і побут царського сімейства, і народу. Класиків Російської літератури, ілюстровані видання та ін. Церковні книги: рукописні і стародруки. Монети, жетони, знаки, бони Росії до 1917 року. Знаки і значки СРСР до 1940 року настільні, ювілейні, спортивні, олімпійські медалі. Грамотна, чесна оцінка. Наш сайт www.antikvarkiev.com.ua Телефонуйте: О93*676*31*31, О97*382*89*99, О5О*243*62*82, О44*592*65*41. Пошта filatelist@ukr.net Заїжджайте: Київ. Ганни Ахматової, 3. Вхід з вулиці. Вивіска- «EXPERTHOBBY» з 15-00 до 17-00 щодня. Оголошення актуально завжди. Куплю антикваріат, монети, медалі, ордени, картини, поштові марки, годинники та ін.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)