Куплю старовинні ікони 17-20 століть, оцінка ікон online

Номер оголошення 130256

Опис

Наш приватний музей "Катерининський"цікавить скупка старовинних ікон, це може бути старовинна ікона «Вседержитель», старовинні ікони Богородиці або будь-яка інша ікона (старовинна).Можливо, у Вас є старовинні ікони на дереві і Ви давно шукали оголошення «Куплю старовинні ікони», або хотіли дати оголошення типу: «Продам старовинні ікони», а може Вас цікавить старовинні ікони оцінка, тоді наша пропозиція саме для Вас. Ми готові купити будь-які старовинні ікони, ціни на які можуть коливатися від кількох тисяч до десятків тисяч гривень, а в окремих випадках сотні тисяч гривень.І так, нас цікавлять старовинні ікони 17-20 століть. Особливо цікавлять ікони в срібній басме (від 10000 грн.), передплатні (від 15000 грн.) в срібних окладах: розміром 11 Х 14 см - від 2500 грн., розміром 17 Х 22 см від 4000 грн., розміром 26 Х 31см – від 10000 грн., розмір 31 Х 37см – від 18000 грн., в золотих окладах за домовленістю. Ікони з емалевими вінцями, емалевими ризами і з великою кількістю кольорів емалі в срібних окладах розглядаються окремо і значно дорожче. Вартість старовинних ікон складається з декількох параметрів: стан, сюжету в залежності від рідкості, рівня листи, наявності дорогоцінного окладу, часу написання, розміру, комплектності та ін Будь-яка атрибуція, оцінка, консультації абсолютно безкоштовно.

Наш сайт: http://skupka-antikvariata.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)