Дошка необрізна липа

Номер оголошення 148193

Опис

Липа серед усіх м'яколистяних порід цінується при виготовленні великих різьблених деталей для меблів. Крім того, це одна з небагатьох порід деревини, яка не жолобиться і не тріскається при усушці.

Деревина липи має невисоку щільність (об'ємна вага при вологості 12 % - до 420 кг/куб. м), вона м'яка, легка і в'язка, має невелику міцність. При зменшенні вологості деревини її твердість істотно збільшується. При сушінні майже не жолобиться і не розтріскується.

Колір деревини липи білий, іноді з Рожевим відтінком. На відміну від осики, липа з часом не темніє, а зберігає свій світлий колір.Структура деревини не виражена, має однорідну будову. Сучки зустрічаються рідко.

Деревина липи містить ефірні масла, чим обумовлений її знаменитий дивовижний запах. Так само вона містить глюкозу, каротин і аскорбінову кислоту.

Вагонка і полоки з липи чудово підходять для обробки лазні і сауни. Низька щільність (а значить, і відсутність ризику опіку), відсутність смоли в деревині, дуже приємний запах і її білий колір, роблять липу практично ідеальним матеріалом для такої обробки.Липа є основною породою деревини для художніх робіт і піддається як ручний, так і машинної обробці.

З неї вирізують різні вироби, іграшки і начиння: ковші, черпаки, миски та ложки. Точать на токарних верстатах чаші, блюдця та токарні іграшки, серед яких і знамениті матрьошки.

Липа використовується для виготовлення меблів і в авіа - і судомоделизме. З неї виготовляють повітряні гвинти літаючих і плаваючих моделей, довбані корпусу плаваючих моделей, складні за формою бобишки і болванки.

Тип матеріалу: натуральне дерево

Товщина 30 - 60 мм.

Довжина 2 - 4 м.

Тип покриття: Не покрита

Мікс 1-2-3 сорт

Ціна за м3

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)