Дошка необрізна акація

Номер оголошення 148186

Опис

Міцну, тверду і разом з тим в'язку і гнучку деревину білої акації використовую меблевики. З сортиментів великого діаметра роблять прекрасний шпону для облицювання плит або виробів з малоцінних порід деревини.

Високі міцність і стійкість до гниття дозволяє використовувати цю деревину як рудничних стояків, паль і т. д. Вона годиться для сухих і вологих приміщень, для їх внутрішньої і зовнішньої обробки.

Деревина білої акації — прекрасний матеріал для паркету. З неї також роблять відмінні двері, які міцніше дубових. Двері з акації товщиною 70 — 80 мм завдяки високій міцності і в'язкості цієї деревини неможливо прострілити з пістолета ПМ з відстані 10 м.

Якісно висушені і покриті лаком деталі добре зберігають форму і розміри в умовах сухих приміщень. Деревина білої акації ідеально веде себе в з'єднаннях на клею і на шурупах. Для обробки виробів з неї однаково добре підходять як лакофарбові матеріали на основі органічних розчинників, так і водорозчинні лаки, фарби, бейци. Висока міцність, в'язкість і еластичність роблять цю деревину незамінною при виготовленні ручного інструменту.

Тип матеріалу: натуральне дерево

Товщина 20 - 60 мм.

Довжина 2 - 3 м.

Коефіцієнт твердості 7,1

Тип покриття: Не покрита

Мікс 1-2-3 сорт

Ціна за м3

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)