Антипаніка ISEO Idea Push,Італія

Номер оголошення 192578

Опис

Система антипаніка двостулкові двері ISEO Idea Push використовується за умов евакуації. Якщо трапляється несподівано тривожна ситуація, то антипаніка дозволяє швидко евакуювати людей з приміщення. Система може бути використана в різних типах установ, де є хоч найменший ризик загоряння або вибуху. Пристрій дозволяє при відкритті дверей не використовувати ключ, а відкрити її з допомогою різкого руху руки або тіла. Використовується на дверях, вага яких досягає не більше 200 кілограм. Завдяки спеціальному кліпу закривання, ви зможете використовувати елемент, як на внутрішніх, так і на зовнішніх дверях. Антипаніка здатна забезпечити до 20 тисяч циклів відкриття і закриття дверей, на сьогоднішній день ця кількість є максимальним серед аналогів. Елемент був покритий виробником спеціальним антибактеріальним засобом, який не дозволяє бактеріям розмножуватися.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)