Антипаніка IDEA Base , Італія

Номер оголошення 192582

Опис

Система антипаніка IDEA Base (10 років гарантія) призначена для використання в умовах евакуації. У разі раптової небезпеки для життя і здоров'я, вона дозволяє, безпечну і швидку евакуацію людей з приміщення. Відповідає вимогам BS EN 1125. Дана система повинна використовуватися в школах, лікарнях, універмагах і супермаркетах, релігійних центрах, театрах і кінотеатрах, дискотеках, виставках, спортивних центрах, цехах підприємств, висотних будівлях і у всіх приміщеннях, де існує ризик вибуху або загоряння) . Основна мета цих пристроїв — не використовуючи ключ, забезпечити негайне і легке відкривання дверей поштовхом тіла або руки. Безпека підтверджується сертифікатами

Закриття ICIM посвідчення науково-дослідного інституту, де він був перевірений на відповідність стандарту BS EN 1125:2008 даний сертифікат дозволяє маркування СЕ. Відповідає всім вимогам опису закриття цього типу.

Міцність 200000 циклів

Стабільність була розглянута для закривання при циклі 200000 (це вищий тест). Після закриття дослідження, продукт залишається повністю функціональним. Це означає, що він може бути використаний в жорстких умовах експлуатації, особливо в громадських будівлях.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)