Водостоки ціна Київ, купити водостічні системи ПВХ в Києві

Номер оголошення 180784

Опис

Компанія "Дім Комфорту" пропонує пластикові водостоки у Києві від відомих виробників Docke, Profil, Rainway, Izabella. Пластикові водостічні системи - це надійне і сучасне вирішення проблеми якісного водовідведення з дахів будь-яких будівель: від невеликих будиночків і котеджів до промислових будівель. Пластикові водостічні системи з ПВХ з кожним роком користуються все більшою популярністю. Виконані з високоякісного полівінілхлориду (ПВХ), вони відрізняються легкістю і міцністю. Завдяки спеціальним добавкам, пластикові водостічні системи стійкі до несприятливих природних і хімічних впливів і ультрафіолетових променів, а так само прості в установці. Пластикові водостоки не схильні до корозії, мають однаковий колір по всій глибині, водостоки з ПВХ з легкістю витримують вплив великих перепадів температури. До гладкої пластикової поверхні не прилипає бруд, і водостічна система забезпечує вільний стік води, високий коефіцієнт ковзання запобігає утворенню засмічення. Водостоки пластикові Київ. Водостоки з ПВХ безшумні навіть при інтенсивному водовідведенні. Мають довгий термін служби в будь-яких погодних і кліматичних умовах. Водостічні системи ПВХ купити можна в нашій компанії з адресною доставкою по Києву та Україні через перевізників: Делівері (найдешевший), Інтайм, Нова Пошта (найдорожча). Працюємо без передоплати, розрахунок по факту в офісі, на карту Приватбанк. Перегляд зразків в офісі за адресою р. Київ, провулок Радищева, оф.119. Працюємо з 9.00 до 18.00. Можливий перегляд і прорахунок у вихідні (за день зателефонувати). http://www.dom-komforta.com.ua/Водосточные-системы-киев

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)