Цокольний сайдинг Docke Київ під цеглу, камінь, піщаник, скелю

Номер оголошення 178624

Опис

Компанія "Дім Комфорту" пропонує цокольний сайдинг Docke - універсальні, практичні і надійні фасадні панелі, які дозволяють з мінімальними витратами облицьовувати будь-який тип будинку. Естетичні властивості цього будматеріалу можуть перетворити зовнішній вигляд Вашого будинку до невпізнання. Цокольний сайдинг Docke не тільки гарний на вигляд, але і надійний. Поставляється на наш склад в Києві у чотирьох серіях - цегла, камінь, піщаник, скеля. Цокольний сайдинг Docke Київ. Фасадні панелі Деці адаптовані до кліматичних особливостей України, відповідають міжнародним стандартам якості, що підтверджено сертифікатами. Цей сайдинг вологостійкий, стійкий до вигорання і горіння, не боїться рясних опадів, гроз, злив і снігопадів. Екологічно безпечні фасадні панелі Docke навіть при нагріванні не виділяють токсичних речовин. З цокольним сайдингом ви витратите мінімум часу, щоб отримати хороший і якісний фасад. Він виготовляється з легкого полімерного матеріалу, панелі просто пиляються, свердляться і скріплюються між собою надійними замками. Цокольний сайдинг Docke в Києві ціна від 215 грн. У нашій компанії Ви можете купити цокольний сайдинг Docke за помірною ціною з доставкою по Києву та Україні через перевізників: Делівері (найдешевший), Інтайм, Нова Пошта (найдорожча). Працюємо без передоплати, розрахунок по факту в офісі, на карту Приватбанк. Перегляд зразків в офісі за адресою р. Київ, провулок Радищева, оф.119. Працюємо з 9.00 до 18.00. Можливий перегляд і прорахунок у вихідні (за день зателефонувати). www.dom-komforta.com.ua/фасадные-материалы/Сайдинг-цокольный-полимерный

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)