Сайдинг вініловий, софитный, цокольний під «колода» в Києві

Номер оголошення 181047

Опис

Компанія "Дім Комфорту" пропонує вініловий сайдинг в Києві, ціна одна з найнижчих в Україні. У нас представлений сайдинг високої якості відомих виробників таких як: Площа, Royal, Boryszew, Grand Line, Fasiding, Vox Max-3, Альта-Профіль, Mitten, Айдахо, Rainway, Bryza, Велтеч, Asko та інші. Вініловий сайдинг як облицювальний матеріал виконує дві основні функції: естетичність і захист від впливів зовнішнього середовища. Повне виключення можливості гниття і корозії, стійкість до фізичної деформації і низьких температур атмосфери. Має легкий вага і швидкий монтаж. Ми допоможемо Вам вибрати необхідний продукт, а також розрахувати всі необхідні комплектуючі. В нашому асортименті сайдинг стіновий "подвійний злам", сайдинг вініловий "під зруб", софитный, цокольний. Ексклюзивні відтінки софитных панелей: золотий дуб, темний горіх, бежевий, пісочний, графітовий, червоне дерево, світла сосна, яблуня, тик, темний дуб та ін. А також ексклюзив в стінових панелях – дуб, бук, ясен. 19 виробників, 224 кольору по складу, 59 видів та текстур, понад 100 замовлених позицій – все це для Вас. Якщо Ви вирішили додати своєму будинку сучасний вигляд або прикрасити фасад будь-якого іншого будівлі, Вам просто необхідний вініловий сайдинг! Відправка по Україні та Києву. через перевізників: Делівері (найдешевший), Інтайм, Нова Пошта (найдорожча). Працюємо без передоплати, розрахунок по факту в офісі, на карту Приватбанк. Перегляд зразків в офісі за адресою р. Київ, провулок Радищева, оф.119. Працюємо з 9.00 до 18.00. Можливий перегляд і прорахунок у вихідні (за день зателефонувати). Сайдинг вініловий в Києві ціна, опис, характеристики на сайті. http://www.dom-komforta.com.ua/фасадные-материалы

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)