KANGER SUBOX MINI-C STARET KIT (ОРИГІНАЛ)
KANGER SUBOX MINI-C STARET KIT (ОРИГІНАЛ)
KANGER SUBOX MINI-C STARET KIT (ОРИГІНАЛ)
KANGER SUBOX MINI-C STARET KIT (ОРИГІНАЛ)
KANGER SUBOX MINI-C STARET KIT (ОРИГІНАЛ)
KANGER SUBOX MINI-C STARET KIT (ОРИГІНАЛ)

Номер оголошення 136493

Опис

KANGER SUBOX MINI-C STARET KIT (ОРИГІНАЛ)
Опис

СТАРТОВИЙ НАБІР KANGER SUBOX MINI-C STARET KIT 50w
опис:
Більшість виробників на ринку електронних сигарет останнім часом проявили просто ненормальну активність. Пов'язано це з поспіхом викликаної необхідністю сертифікації всієї продукції для реалізації на території США, у яких проживає, напевно, найчисленніше співтовариство вейперов(не рахуючи Китаю, природно:).

Компанія KangerTech, будучи одним з лідерів ринку не змогла залишитися осторонь від загальної істерики. В мережі «гуляє» купа інформації про нові пристроях виробника, але для більшості з них немає ніякої точної інформації, або хоча б пристойних фотографій. Але зовсім недавно, Kanger все — таки зняли гриф секретності, і почали потроху демонструвати свої новинки. Сьогодні ми з вами будемо говорити про чергове стартовому наборі — SUBOX Mini-C.

Перераховувати всі пристрої лінійки Subox немає сенсу, їх стало занадто багато. Один час, KangerTech робили серйозну ставку саме на ці набори. Сьогодні ми будемо говорити про міні — версії, яка зберегла фірмовий стиль виробника, так що всі ваші друзі одразу здогадаються про те, що у вас в руках іграшка від Kanger:)

Розміри:

Висота — 82 мм / с атомайзери 135 мм
Ширина — 38.1 мм
Товщина — 22 мм.

Технічні характеристики:

Бокс — мод призначений для використання новачками. Про це свідчать його показники, наприклад обмеження максимальної потужності в 50W і відсутність температурного контролю, без якого складно уявити мод в наш час.

— діапазон регульованої потужності від 7 до 50 W;
— підтримуване опір атомайзери на кантале – від 0.3 до 1.6 ohm;
— функції захисту від короткого замикання, високої напруги;
— джерело живлення: 1х18650;
— OLED дисплей.

Для використання з бокс — модом виробник пропонує Subtank Mini-C. Атомайзер сумісний з фірмовими випарниками Kanger SSOCC. Не буду коментувати вкусопередачу та інші показники, скажу лише те, що для новачків це один з найбільш оптимальних варіантів, з причини їх доступності та різноманітності. У комплекті з набором приходить випарник на 0.5 ом, нержавіюча сталь, діапазон допустимої потужності від 15 до 60W.

Робочий об'єм випарника — 2.8 — 3 мл. Це вже не 2 мл, як у інших компактних бачків, але «заправлятися» все одно доведеться частенько.

Отже, ще один Subox. Що я можу про нього сказати, минулі версії розкуповувалися дуже навіть непогано, і у мене немає підстав вважати, що з цією новинкою вийде по — іншому.

(067)9613905, (093)4533548
Додаткова інформація на сайті goodvape.kiev.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)