Хочу і буду: Прийняти себе, полюбити життя і стати щасливою. Ла
Хочу і буду: Прийняти себе, полюбити життя і стати щасливою. Ла
Хочу і буду: Прийняти себе, полюбити життя і стати щасливою. Ла
Хочу і буду: Прийняти себе, полюбити життя і стати щасливою. Ла

Номер оголошення 222871

Опис

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ

Видання орієнтоване на широку аудиторію.

Чому книга гідна прочитання

• Ви зможете зрозуміти, чому ваше життя не складається так, як вам цього хочеться; зрозумієте, в якийсь момент щось пішло не так, і зможете вирішити свої проблеми з допомогою рад Михайла Лабковского, одного з найбільш відомих і авторитетних психологів.

• У цій книзі ви знайдете впізнавані ситуації і навіть слівця, характерні для кожної російської сім'ї "школи життя", приклади прояву «рідний» ментальності і зрозумієте, у чому підступ такої знайомої нам психології поведінки. Дізнаєтеся, звідки в нас агресія, невпевненість у собі, у чому коріння психології жертви і невміння постояти за себе.

• Вивчивши цю книгу, ви дізнаєтеся, як гарантовано налагодити відносини з самим собою, знайти щастя в особистому житті і виростити щасливих дітей.

• Ця книга з тих, що не застарівають з роками; з тих, в яких відзначають важливі місця олівцем; з тих, що дарують друзям і близьким, а свій примірник дбайливо зберігають у домашній бібліотеці, щоб передати дітям. І, звичайно, з тих, що розбирають на цитати.

Для кого ця книга

Для широкого кола читачів.

Автор

Михайло Лабковский - практикуючий психолог з 35-річним стажем, радіо - і телеведучий. Автор знаменитих "Шести правил", а також власного методу формування у людини з психологічними проблемами здорових реакцій та життєвих навичок. Працював учителем, став одним з перших шкільних психологів. Довгий час був ведучим передачі "Дорослим про дорослих" на радіостанції "Ехо Москви". Жив, навчався і працював в Ізраїлі. В мерії Єрусалиму був психологом служби по роботі з важкими підлітками. І завжди вів прийоми як приватний психолог. Зараз Михайло Лабковский виступає з публічними лекціями-консультаціями по всьому світу, а також веде власне шоу на радіостанції "Срібний дощ".8

Київ, пр. Степана Бандери, 6

http://odissey.kiev.ua/product_1188611.html

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)