Черствий хліб на корм тварин для фермерських господарств

Номер оголошення 183956

Опис

Підприємство на постійній основі реалізує черствий хліб змішаних сортів на корм для тварин. Це поворотний продукт з торгових точок Києва та Київської області. Він має не товарний вигляд і не призначений для реалізації як хлібо - булочні вироби. Відмінний варіант для відгодівлі тварин у фермерських господарствах.
Без цвілі, хорошої якості.У нас Ви можете купити черствий хліб для тварин змішаних сортів (білий і чорний упереміш). Продукція відпускається зі складів у Києві та Київській області, наливом, насипом. Самовивіз. Кількість товару та дата завантаження обмовляється заздалегідь.
Ціна черствого хліба для тварин від 3,0 до 3,90 грн./кг (в залежності від кількості товару і форми оплати). Можливий готівковий і безготівковий розрахунок (з ПДВ).
Якщо Ви хочете купити черствий хліб для тварин прямо зараз, телефонуйте.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)