Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи
Віконні системи

Номер оголошення 202492

Опис

Меблі під замовлення – відмінна альтернатива звичайної серійної меблів. Вам більше не потрібно вибирати з того, що є в асортименті магазину. Не навіщо миритися з « не зовсім тим кольором», і не «зовсім тими розмірами», тепер ви можете вибирати напевно. Якщо вам дуже хочеться купити меблі, яку ви побачили в журналі або в інтернеті, ми готові допомогти задовольнити всі ваші побажання. Наша компанія займається виготовленням меблів, як на замовлення, так і реалізацією готових фабричних) моделей. Ми пропонуємо величезний вибір і за доступними цінами. У нас є передпокої, дивани, крісла, дитячі меблі, ліжка, пуфи, комоди, столи (для ноутбука, письмові, комп'ютерні, журнальні, туалетні), трюмо, шафи-купе, тумби під телевізор, кухні, спальні, стінки, пеленаторы , ящики для іграшок, стінки. Меблі для офісів, ванних кімнат, готелів, дошкільних та навчальних закладів і т. д. Можлива фотодрук (будь-яке фото або зображення) і багато іншого (алюмінієві розсувні системи, глянсові панелі, скло лаковане, дзеркала, ручки, фасади). Так само вашій увазі хочемо запропонувати натяжні стелі. Це просте і водночас дуже гарне рішення для вашого будинку. Ви можете вибрати колір, тип кріплення, вид матеріалу ( глянець, матовий). Можлива фотодрук,, будь-яке зображення. Чому саме ми? Вся справа в тому, що ми працюємо на ринку з 2010 року, за цей час було виконано понад 1000 замовлень. Ми навчилися розуміти клієнтів з півслова, навчилися створювати найскладніші дизайнерські проекти. Займаючись довгий час одним і тим же ділом, ми накопичили безцінний досвід та професійне чуття. Ми будемо раді виготовити для вас будь-які меблі під замовлення, починаючи від самих простих рішень, закінчуючи складними і незвичайними інструкціями. Звертайтеся до нас сьогодні, щоб завтра робота, по виготовленню вашої меблів, вже почалася!

Наші контакти: м. Київ, пр. Лісовий, 23-б (096) 703 – 54 – 87, (063) 448 – 18 – 49, (044) – 594 – 15 - 33

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)