РЕЄСТРАЦІЯ ФІРМИ В ПОЛЬЩІ
РЕЄСТРАЦІЯ ФІРМИ В ПОЛЬЩІ
РЕЄСТРАЦІЯ ФІРМИ В ПОЛЬЩІ
РЕЄСТРАЦІЯ ФІРМИ В ПОЛЬЩІ

Номер оголошення 148559

Опис

Що дає українцям реєстрація фірми в Польщі?

Найбільшими перевагами будуть:

* Можливість вести справи з усіма Європейськими країнами. Якщо ви мрієте про вихід на європейський ринок, то Польща буде найкращим стартом для вас. Це викликано, як мінімум тім, що маючи фірму у цій країні, ві можете вільно співпрацювати з будь-якою країною Європейського союзу.

* Просте ведення бізнесу. Польща не є країною в якій найлегше живеться

бізнесменам. Там у уряду немає наміру витягнути всі соки з підприємців, не

створюються перепони, а податкова інспекція не виконує роль катів. Ви завжди можете порадитись зі своїм податковим інспектором і розраховувати на підтримку.

* Можливість отримання дозволу на тривале проживання в Польщі для себе і членів власної родини. Деякі українці, навіть не маючи наміру відкривати

справу в Польщі, обирають саме цей привід для відкриття візи.

* Можливість безпроблемного пересування країнами Шенгенської зони. Не секрет, що поляки ставляться до українців досить прихильно і саме в цій країні Європейського союзу для наших громадян найлегше отримати дозвіл на перетин кордону.

* Порівняна легкість реєстрація фірми в Польщі. Звісно, це не так-то і просто, але цілком можливо, якщо ви заручилися підтримкою професіоналів, які мають суттєвий досвід. Доречи, у Польщі при відкритті бізнесу не дуже високий уставний фонд.

Чому ми?

Alliance group — це відома компанія, що має бездоганну репутацію не тільки на території України, а й у Польщі. У нашому арсеналі є все, що необхідно для того, щоб облегшити вам отримання всіх необхідних дозволів і візи. Тож, обираючи в свою партнери нас ви обов'язково зможете отримати ті, на що розраховували.

Більше інформації на poland-ukraine.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)