масаж в лазні лівий берег. київ

Номер оголошення 149567

Опис

Професійний масажист з багаторічним досвідом і головне - постійної масажної практикою. Володію різними масажними прийомами, є свої напрацьовані авторські методики. А так само пропоную різні види масажних методів: шведська, глибоких тканин, повний масаж тіла, масаж спини, розслабляючий, спортивний масаж, медовий масаж. Скористайтеся послугою виїзд банщика для ширяння або масаж у лазню де ви відпочиваєте. Зверніться до професіонала і ваше самопочуття значно покращиться і лазня відмінне місце, де можна розслабитися і отримати потрібний результат. Будь-який професіонал зробить цю процедуру по іншому і у вас не залишиться ніяких сумнівів в тому, що його потрібна запрошувати на ваш приємний відпочинок. Так само ви можете приїхати до нас в наш чудовий комплекс. Олег Київ р.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Олег : Все очень понравилось, надеемся на частое посещение! Обслуживание персоналом было на очень высоком уровне, была проведена профессиональная работа как в парной так и во всех остальных процедурах. Так же создавалась очень приятная душевная атмосфера и забота о каждом клиенте. Хотелось бы очень отметить работу банщика Олега парение и массаж.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)