Бізнес.Готовий інтернет-магазин

Номер оголошення 162539

Опис
Магазин під будь-яку нішу (з продажу будь-якої категорії товарів).
Всього за 35$ Ви можете отримати готовий спеціалізований інтернет магазин з будь-якої категорії товарів (одяг, взуття, годинники, для дому, спорт, для дітей, телефони, косметика та інші.) Магазин буде заповнений вже товаром обраної Вами категорії від постачальника.
Готовий інтернет магазин по доставці товарів з Китаю, США, Європи, Японії, А так само каталог товарів перевірених фабрик і виробників одягу Туреччини, України і Росії І головне ніхто не буде бачити звідки ваші постачальники з безкоштовною доставкою в Україну до 40 днів І З ПЛАТНОЇ АВІА ДОСТАВКОЮ ДО 7ДНІВ З БУДЬ-якої ТОЧКИ ПЛАНЕТИ ВІД 1дол. -ДО - 3 дол ЗА 1кг. Оформлення доставки працює в автоматичному режимі.ВАМ не треба робити це в ручну.
Ви відразу можете отримати сайт з товаром і автообновлением асортименту від різних постачальників світу. А так-же всі функції для повноцінного функціонування інтернет магазину.Підключені всі системи оплати інтернет.
Навчання і супровід проекту
(Вам не обов'язково потрібно володіти технічними навичками. Наша команда технічної підтримки завжди готова Вам оперативно допомогти і налаштувати систему. Пишіть дзвоніть, не соромтеся, не безкоштовно, АЛЕ для Вас.
Допомога в залученні клієнтів
(ми допоможемо Вам знайти клієнтів і налаштувати рекламну кампанію в інтернеті.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)