Я отримав свій кредит від цієї компанії під 2% річних

Номер оголошення 168455

Опис

Я отримав свій кредит від цієї компанії, вам відмовили в позику ваш банк, тому що ви були в чорному списку або тому, що у вас погана кредитна історія? Вам потрібно оплатити рахунок, купити нерухомість, почати бізнес або вам потрібні термінові гроші для особистих цілей? Сьогодні ми здійснимо Вашу мрію з нашим кредитом без застави. Як фізична особа ви можете позичити до 40 мільйонів тенге, а компанії, які можуть отримати до 100 мільйонів тенге. Скористайтеся цим чудовим рішенням, щоб врегулювати всі ваші рахунки і також профінансувати зростання вашого бізнесу. Ми даємо термін погашення до 20 років. Зв'яжіться з нами через WhatsApp: +27747673695 або зателефонуйте guaranteemoney247@gmail.com.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)