Ремонт гітар в Кривому Розі
Ремонт гітар в Кривому Розі
Ремонт гітар в Кривому Розі
Ремонт гітар в Кривому Розі
Ремонт гітар в Кривому Розі
Ремонт гітар в Кривому Розі
Ремонт гітар в Кривому Розі
Ремонт гітар в Кривому Розі

Номер оголошення 144636

Опис

Професійний ремонт та реставрація класичних, акустичних гітар, електрогітар, бас - гітар, банджо, домр,контрабасів, мандолін,бандур, укулеле та ін. Ремонт і реставрація будь-якої складності. - Виправлення механічних пошкоджень ( склеювання частин грифа, головок, п'ять з реставрацією місця склейки а також складні склейки з використанням внутрішньої арматури.Ремонт ушкоджень корпуса будь-якої складності.Склейка струнодержателей, заміна або склейка пружин, ребер жорсткості і т. д ); - Заміна ладів (повна або часткова), а також шліфування, коронировка і полірування зношених ладів; - Ремонт, заміна та модернізація електроніки (датчики, потенціометри, світчі, роз'єми, установка активних схем, екранування темброблоков ) і т. д; - Установка п'єзодатчиків і темброблоков на акустичні інструменти ; - Лакофарбові роботи повні/часткові (з використанням професійних нітро, акрилових, поліуретанових матеріалів, покриття шелаком); - Виправлення геометрії накладки грифа, заміна анкерного стержня, заміна накладок (ебоні, макассар, палісандр та ін), заміна або часткове відновлення окантовки на грифі/корпусі, заміна колкові механізмів, встановлення стреплоков та ін; - Скалопирование грифа ; - Фрезеровочные роботи ; - Інкрустація накладки/головки грифа ; - Заміна/ремонт верхнього та нижнього поріжка , виготовлення поріжків з натуральної кістки, бронзи, латуні, графіту; - Косметичні роботи ( усунення подряпин, вм'ятин, закладення сколів,вибоїн з максимальним підбором кольору, полірування лакового покриття); - Заміна струн, регулювання анкера, висоти струн над грифом, налаштування мензури і багато що інше.; Індивідуальний підхід. Гарантія на виконані роботи. Більше інформації та фото робіт за адресою http://vk.com/id92490333 А так само інформація та фото робіт за адресою https://www.facebook.com/profile.php?id=100007417844412

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)