Шикарний відпочинок для чоловіків в салоні еро масажу «Zefir»

Номер оголошення 44876

Опис

Кривий Ріг представляє Вам салон еротичного масажу «Zefir». Якщо Ви втомилися від щоденної суєти , оточуючих проблем , і Ваші душа і тіло вимагають відпочинку , тоді Вам терміново до нас! Комфортні апартаменти , чарівні , доглянуті і професійно навчені масажистки допоможуть Вам максимально розслабитися . За чашкою ароматної кави, Ви виберете програму і дівчину, а то і не одну дівчину, які Вам будуть до душі. Наші леді спокусниці проведуть Вас у світ блаженства , пестощів, ніжності і задоволення. Масажуючи Вас животиком , грудьми, попкою, а так само руками , вони приведуть Вас до незабутнього піку задоволення. Для повного Вашого комфорту ми надамо вам одноразові ванні приналежності , які входять у вартість програми. Послуги інтимного характеру наш салон не надає . Для Вас наші дорогі гості ми працюємо цілодобово! Чекаємо Ваших дзвінків за тел: 0963882747, 0508832866. Більш детальна інформація про програми нашого салону Ви зможете подивитися на нашому сайті: http://zefir.kr.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)