Ideal Lux Sem SP8
Ideal Lux Sem SP8
Ideal Lux Sem SP8
Ideal Lux Sem SP8
Ideal Lux Sem SP8
Ideal Lux Sem SP8

Номер оголошення 134496

Опис

Люстра Ideal Lux Sem SP8 – прекрасний освітлювальний прилад для внутрішнього використання, виготовлений компанією Ideal Lux (Італія).Витриманість і урочистість, скоромность і лиск, помпезність і функціональність – ось такі, здавалося б, протилежно різні поняття зміг об'єднати в собі дизайн світильника Ideal Lux Sem SP8. Саме тому представлена модель ідеально впишеться в класичний інтер'єр.

До винаходу електрики люди використовували полум'я свічки в якості освітлювального приладу. Чому б не прикрасити свій будинок стилізованими сучасними і абсолютно безпечними світильниками-свічками Ideal Lux Sem SP8, перетворивши приміщення в справжній середньовічний замок. Освітлювальний прилад, в основі якого використовується метал. Колір підстави білий

Люстра. Розміри: 160 / 80 див.

Лампи: 8шт x 40Вт (E14).

Основа: Метал / Білий.

Вологозахист: IP20..

Живлення від мережі 220в..

ощность основний лампи складає 40Вт, цоколь типу E14.

Кількість джерел світла в моделі Ideal Lux Sem SP8 – 8шт.

Люстра підключається від мережі 220в.

Світильник Ideal Lux Sem SP8 має ступінь пиловологозахисту IP20, яка забезпечує захист поверхні освітлювального приладу від свідомого контакту з пальцями і предметами з подібними параметрами. Не переплачуйте, купуйте безпосередньо у виробника. У нас найнижчі ціни по всій Україні!!! Великий вибір. Звертайтесь за більш детальною інформацією.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)