Номер оголошення 123490

Опис


Саминь (капсули з глюкозаміном)

Капсули Саминь Тяньши – біологічно активна добавка для ефективного відновлення хрящової тканини і рухливості суглобів, а також, профілактики захворювань опорно-рухового апарату. БАД Саминь Тяньши має протизапальну і анестезуючу дію, позбавляє від болю в суглобах і хребцях. Завдяки гіалуронової кислоти і колагену, капсули покращують кількість і якість мастила рухомих поверхонь суглобів. Збільшується проникність клітинних мембран опорно-рухового апарату і нейтралізується активність ферментів, що руйнують сполучну тканину. Мікроелементи, які входять до складу капсул Саминь Тяньши, перешкоджають зниженню рівня кальцію в кістковій тканині, утримують вологу і запобігають набряклість суглобів. Капсули Тяньши Саминь відновлюють пошкоджену косно-хрящову тканину, суглоби, зв'язки і сухожилля, внаслідок розтягнень, забитих місць, переломів та інших травм, сприяючи її відновленню і регенерації.

Чоловічі капсули «Гелакс»

Капсули Гелакс Тяньши – натуральна біологічно активна добавка, розроблена для заповнення природного рівня тестостерону у чоловіків і вирішення більшості проблем, які виникають при зниженій продуктивності даного гормону. При створенні препарату були враховані всі особливості чоловічого організму, а також фактори, що виникають під час вікових змін. БАД Гелакс Тяньши знижує ризик захворювання простатитом, приводить в порядок тонус м'язів, розумову і фізичну працездатність. Також, дія Гелакс Тяньши допомагає збільшити витривалість організму, посилює статевий потяг, підвищує кількість і якість сперми, зміцнює нерви і м'язи. Завдяки спеціальним властивостям натуральних рослинних компонентів, БАД GalaxS Тяньши забезпечує захист серця, легень, печінки, селезінці та нирках, що, безумовно, покращує стан чоловічого здоров'я. При цьому чоловічі капсули Тяньши не надають навантаження на органи, шкідливого впливу на організм, не викликають звикання. Капсули Гэлакс Тяньши допомагають відновити і зберегти чоловічу силу і витривалість.

Капсули з кальцієм «Тяньши»

Капсули з кальцієм «Тяньши» - це біологічно активна добавка, дія якої спрямована на стабілізацію і поліпшення мозкової діяльності, за рахунок підвищення рівня кальцію в організмі. При сучасному ритмі життя, в умовах розумових, фізичних навантажень і незбалансованому харчуванні, людський організм знаходиться в постійній напрузі, що, в першу чергу, позначається на роботі нервової системи і розумової діяльності. Причиною цього, досить часто, стає нестача кальцію та інших корисних речовин. Для того щоб вирішити цю проблему, потрібно заповнити дефіцит кальцію та інших мінералів в організмі. Капсули «Тяньши» - це комплекс спеціально підібраних вітамінів, кальцію, до його складу входять такі корисні речовини, як лецитин (не менше 35%) і таурин.

Порошок з високим вмістом кальцію «Тяньши»

Порошок з високим вмістом кальцію «Тяньши» - це біологічно активна добавка, дія якої спрямована на стабілізацію і підтримання правильного рівня кальцію (1%) в організмі. Загальний кальцій є одним з основних мікроелементів людського тіла. Він служить будівельним матеріалом для всієї системи сполучних тканин, яка включає в себе кістки, сухожилля, м'язи і шкіру. Без цього мікроелемента неможливо уявити здоровий і повноцінний ріст кісткової тканини.

Капсули з цинком «Тяньши»

Капсули з цинком «Тяньши» - біологічно активна добавка, збагачена цинком та іншими корисними мікроелементами. Цинк відіграє важливу роль в життєдіяльності людини. При недостатньому рівні цинку в організмі може виникнути цілий ряд серйозних захворювань. Біоцинк «Тяньши» нормалізує жировий обмін, підвищує інтенсивність розпаду жирів і запобігає жирову дистрофію печінки. Регулярно приймаючи капсули з цинком «Тяньши», можна уникнути частих простудних захворювань та ГРВІ, оскільки препарат здатний нейтралізувати і вивести вірус з організму. Біоцинк покращує стан шкіри, нігтів і волосся. Також чинить позитивний вплив на поліпшення імунітету і загальне зміцнення організму.

Капсули з хітозаном «Тяньши»

Капсули з хітозаном «Тяньши» - це біологічно активна добавка з унікально високим рівнем хітозану, призначена для активізації клітин організму, стабілізації діяльності внутрішніх органів і стимуляції здорового функціонування організму. Капсули з хітозаном «Тяньши» допомагають протистояти шкідливому впливу навколишнього середовища, є адсорбуючих, загальнозміцнюючу та імуностимулюючу засобом, що позитивно впливають на загальне оздоровлення організму. Гіалуронова кислота, що входить до складу препарату, забезпечує швидку регенерацію тканин (загоєння ран, опіків, розсмоктування рубців), а також затримує процеси старіння.

Чай «Тяньши»

До складу чаю «Тяньши» входить 6 сортів елітного зеленого чаю, листя лотоса, насіння касія тора, коренеплід багатоколірного горця і листя гіностемми пятілістной. Чай «Тяньши» знижує рівень ліпідів у крові, нормалізує жировий обмін в організмі, виводить холестерин з стінок кровоносних судин, тим самим покращуючи загальний стан організму. Завдяки своїм унікальним властивостям чай «Тяньши» ефективно використовується для схуднення. БАД антиліпідний чай «Тяньши» регулює тиск, покращує роботу серця, благотворно впливає на роботу печінки і нирок, покращує зір. Так само чай «Тяньши» володіє такими функціональними властивостями як поліпшення травлення, тонізування селезінки і шлунку.

Капсули з міцелієм кордицепса «Тяньши»

Капсули з міцелієм кордицепса «Тяньши» - це біологічно активна добавка, основною складовою якої є китайський гриб кордицепс. Кордицепс «Тяньши» використовується в якості засобу для зміцнення здоров'я, підвищення імунітету і поліпшення тонусу організму. Китайський гриб кордицепс забезпечує оптимальну інтенсивність обмінних процесів в організмі, тим самим підвищуючи його життєвий тонус і відновлюючи баланс регулюючих систем. Позитивні відгуки про застосування кордицепса в медицині Китаю згадуються протягом декількох тисяч років.

Порошок з кальцій «Тяньші» для дітей

Порошок c кальцій «Тяньші» для дітей - це біологічно активна добавка «Тяньши», яка розроблена спеціально для стабілізації та підтримки нормального рівня кальцію (1%) в дитячому організмі. Порошок з кальцієм для дітей, в легкозасвоюваній формі, складається з більшості необхідних дитині мінералів, вітамінів, незамінних жирних кислот і амінокислот. Кальцій для дітей використовується для забезпечення нормального розвитку скелета і профілактики рахіту. Також рекомендується застосування БАД «Тяньши» під час активного росту зубів. Дитячий кальцій " Тяньші впливає на загальне оздоровлення організму і підвищення імунітету у дітей.

Сироп з фруктозанов «Тяньши»

Сироп з фруктозанов Тяньши – біологічно активна добавка виготовлена на основі витяжок з рослин, є джерелом фруктових олігосахаридів, її дія спрямована на очищення та оздоровлення організму. Препарат нормалізує функції ШЛУНКОВО-кишкового тракту і в цілому покращує вуглеводний обмін в організмі. Він сприяє зменшенню ризику виникнення атеросклеротичних бляшок та інших захворювань судин головного мозку і серця. Препарат призводить до зниження рівня цукру в крові, тим самим попереджаючи розвиток і загострення цукрового діабету. Також, прийом БАД сироп з фруктозанов сприяє нормалізації маси тіла і ефективно підвищує імунітет, знижуючи частоту респіраторних і вірусних інфекцій, стимулює розумову діяльність і покращує загальне самопочуття.

Спіруліна в капсулах «Тяньши»

Спіруліна – мікроводорость містить унікальну комбінацію цінних для організму людини речовин. Спіруліна «Тяньши» покращує обмін речовин в організмі, підвищує імунітет, допомагає регулювати рівень цукру в крові, знижує кров'яний тиск, рівень ліпідів і холестерину.

Порошок з кальцій «Тяньші» для осіб з гипергликимией

Порошок c кальцій «Тяньші» для осіб з гіперглікемією - це біологічно активна добавка «Тяньши», розроблена спеціально для людей з підвищеним вмістом цукру в крові, її дія спрямована на стабілізацію і підтримання правильного рівня кальцію (1%) в організмі. Діабетичний кальцій підтримує рівень цукру на оптимальному рівні, знижує рівень холестерину і тригліцеридів у крові, перешкоджає виникненню побічних захворювань при діабеті. Кальцій «Тяньші» сприяє секреції інсуліну організмом. Корисний при фізичних та розумових завдань, особливо рекомендується людям у віці від 50 років. Порошок з кальцієм «Тяньши» сприяє профілактиці остеопорозу, а також сприятливо впливає на загальне зміцнення здоров'я і підвищення імунітету. Даний препарат не містить цукру і консервантів, характеризується низьким вмістом жирів і низькою калорійністю.

І є інша продукція з будь-якої причини з проблемою зі здоров'ям.


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кролевцю та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кролевцю та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)