Fiverr на скрипт | клон безкоштовних програм | phpscriptsmall

Номер оголошення 197967

Опис

Зручний безкоштовний клон є прямим і простим у використанні торговим центром, де ви можете виявити систему окупації постачальника і зайнятості пошуковики в одному місці. Еланка клон надає Вам онлайн Глобальна платформа для фрілансерів, вони отримують гроші через сайт в торгах спосіб.

Фрілансер клон скрипта рекомендує скористатися покупці для після їх купівельної потреби і фахівець організацій, щоб покласти свої пропозиції з певної кінцевої мети, до землі становище. Керований PHP/суміш MySQL це незалежний скрипт продажу відповідно до узгодженої апарати для швидкого облаштування відповідної домовленості.

Зручний безкоштовний скрипт надає Вам онлайн Глобальна платформа для фрілансерів, вони отримують гроші через сайт в торгах спосіб. Інет фріланс скрипт супроводжує електронний авторитетного ради і має здатності контролювати клієнтів, валютний обмін, класів і всіх відповідних частинах каркаса. Онлайн-Платформа у сфері зайнятості надає біржі для шукаючих роботу. Фізичні особи також можуть працювати з дому.

Властиві бухгалтерської рамках екрани дохід, екран бірж, підібрати механізмів розстрочення та встановлюють ставки комісійної винагороди і витрат на рівні платній для фахівців і адміністраторів сайт як. Внесок для консультантів, зроблені після того, як вони ефективно завершити окупацію.

Мікро-завдання сценарій закликає користь покупців розміщувати свої закупівлі предметів першої необхідності і фахівців кооперативів, щоб покласти свої пропозиції, так як до землі становище. Розпалюється з допомогою PHP/суміш MySQL це незалежний скрипт продажу плануються з узгодженої апарати для швидкого облаштування практичної домовленості.

Більшість його шукають роботу отримати позаштатну роботу через Еланка сценарій в департаменті Android і розробки мобільних додатків. Є кілька мов, доступних в програмному ринку безкоштовних програм, вона має широкий спектр робочих місць для шукаючих роботу по всьому світу.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кролевцю та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кролевцю та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)