Электрокерамические обігрівачі ЕКО-370М
Электрокерамические обігрівачі ЕКО-370М
Электрокерамические обігрівачі ЕКО-370М
Электрокерамические обігрівачі ЕКО-370М

Номер оголошення 229567

Опис

Основною відмінністю моделі ЕКО-370М від ЕКО-370 є те, що між корпусом і кріпильної поверхнею (стіною) на певній відстані монтується додатковий теплоакумулюючу елемент у вигляді металевої пластини певної форми і розмірів.

Інфрачервоне випромінювання від задньої частини корпусу не втрачається на обігрів стіни приміщення, а практично повністю поглинається цим елементом і нагріває його, а він, у свою чергу, віддає цю теплову енергію навколишньому повітрю.

У той же час дана конструкція в процесі праці створює два конвекційних потоку повітря: один - між корпусом і пластиною, інший – між пластиною і кріпильної поверхнею. Ці потоки об'єднані в єдиний потік знизу і зверху приладу, що створює відомий в механіці рідин і газів ежекційний ефект, який посилює процес конвекції в 2,5 рази і скорочує час нагрівання повітря в приміщенні.

Це технічне рішення дозволило збільшити ККД обігрівача на 27%, і, відповідно, поліпшити його економічність (у разі використання термостата).

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кременчука та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кременчука та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)