Створення сайтів, тізерна, банерна, відеореклама

Номер оголошення 47441

Опис

Сайт візитка від 999 грн. Опис можливостей сайту: - гарний адаптивний дизайн (зручно читати як на ПК, так і планшетах і смартфонах); - система управління сайтом (CMS платформа, яка дозволить Вам повністю самостійно управляти своїм сайтом, додавати або прибирати інформацію, редагувати тексти, вставляти фото або відео тощо); - SEO оптимізований шаблон є можливість додавати інформацію для розкручування сайту, що в подальшому призведе потенційних клієнтів на Ваш сайт); - підтримка клієнтів (навіть купуючи сайт за 999 грн. Ви гарантовано отримуєте безкоштовну підтримку протягом певного періоду часу); - наявність кількох форм зворотного зв'язку (дозволяє клієнтам відправити Вам інформацію або запит); - наявність контактної інформації (наявність сторінки з карткою, де вказано розташування Вашої організації, наявність контактної інформації, телефонів і т. д.)

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Костопіла та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Костопіла та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)