Махровий жіночий халат "Мокко" з доставкою по всій Україні

Номер оголошення 236340

Опис

Компанія Tiana-Style пропонує Вам купити халат з махри (вельсофт). Виріб практичний, м'яке і тепле. Ідеальний вибір для дому.
Дана модель являє собою махровий халат із запахом і капюшоном. Оригінальна строката забарвлення в спокійних тонах оптимальна для жінки будь-якого віку, тому однаково підійде молодим дівчатам і жінкам у віці. В наявності повний розмірний ряд 42-54.
Ви можете замовити махровий халат з капюшоном в будь-яке місто України. Здійснюємо доставку продукції по регіонах перевізником Нова Пошта.
Поставити свої питання або замовити жіночий халат махровий оптом і в роздріб Ви можете за телефонами (066) 7446568, (096) 1453008, (063) 8157917. Володимир


Наша адреса: Комсомольськ, вул. Строна, 3

Весь асортиментний ряд продукції представлений на сайті tiana.bigopt.com

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Комсомольська та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Комсомольська та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)