Купити ефективний відлякувач комарів за низькою ціною

Номер оголошення 175110

Опис

Інтернет – магазин «I-Protect» пропонує вам придбати ефективний ультразвуковий відлякувач комарів «Торнадо ОК.01» за найнижчою ціною 790 гривень.

Електронний відлякувач комарів Торнадо абсолютно безпечний для людей і домашніх тварин, зручний і простий у застосуванні, а з-за своєї гипоаллергенності є кращою заміною хімічних репелентів. Технічно відлякувач комарів ультразвукової Торнадо являє собою генератор і випромінювач звукової та ультразвукової частоти, які укладено в міцний ергономічний корпус. Працювати відлякувач комарів Торнадо може як від батарейок, так і від адаптера живлення, що входить в комплект. Має велику пдощадь покриття до 50 кв. метрів. Має відразу 2 випромінювача, завдяки яким ефективність і надійність від того, що комарів не стане ще більше. Ультразвуковий відлякувач комарів «Торнадо ОК.01» використовує декількох частот, тим самим розширюючи ефективність приладу, так як в природі налічується більше 200 основних груп комарів. Це дає Вам можливість позбутися від комарів практично всіх видів.Торнадо від комарів можна застосовувати як автономно, так і стаціонарно. Ви можетеотпугиватель комарів купити і братьс собою як на природу, так і на роботу. Ми рекомендуємо включати відлякувач комарів таким чином, щоб на шляху розповсюдження звукових хвиль не було ніяких перешкод.

Відлякувач комарів ультразвукової Торнадо ОК 01. Переваги:

відсутність шкідливих впливів на людину,

відносно низька вартість,

тривала робота від комплекту батарей,

легкість використання.

Замовити ультразвуковий відлякувач комарів «Торнадо ОК.01» з безкоштовною доставкою по Україні Ви можете на сайті, оформивши замовлення в режимі онлайн або по телефону 0677190866.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кодими та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кодими та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)