Потужний і швидкодіючий відлякувач кротів «Торнадо ОЗВ.02»

Номер оголошення 55018

Опис

Боротьба з кротами з використанням традиційних механічних пристроїв або хімічних речовин не дає надійних і довгострокових результатів. Самим ефективним пристроєм захисту присадибної ділянки, дачі або газону від кротів є відлякувач "Торнадо ОЗВ.02", що представляє собою нове покоління електронних пристроїв, заснованих на високій чутливості органів слуху кротів та інших тварин, що мешкають під землею. Прилад змушує їх залишити захищувану зону за 3-4 тижнів і важливо встановити відлякувач кротів "Торнадо ОЗВ.02" раніше сусідів, щоб не довелося боротися з усіма кротами округи.

Відлякувач кротів «Торнадо ОЗВ.02» забезпечує 100% ефективність боротьби з підземними мешканцями. Важливі відмінності полягають в дуже високій частоті випромінювання (18 - 70 кГц) та дворазове збільшення площі покриття до 2000 кв. м. Електронний таймер управляє виконавчим пристроєм, що випромінює вібрацію 2-5 секунд з паузами 15-20 секунд. За допомогою корпусу приладу вібрація розповсюджується в грунті, впливаючи на органи слуху шкідників. Завдяки особливому алгоритму роботи і випромінювання, шкідники не здатні адаптуватися до роботи приладу, тому можна сказати, що цей прилад не втрачає своєї ефективності з часом.

Безкоштовна доставка товару по всій території України!Гарантія на товар 1 рік.Більш детальна інформація за телефоном 0677190866 Олександр

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кіровограда та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кіровограда та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)