Aquaxyl для волосся, акваксил зволожувач
Aquaxyl для волосся, акваксил зволожувач
Aquaxyl для волосся, акваксил зволожувач
Aquaxyl для волосся, акваксил зволожувач

Номер оголошення 54348

Опис

Зволожуючий актив Aquaxyl – це натуральний збалансований косметичний препарат, мультифункціональний комплекс зволожуючого і відновлювального впливу. Акваксил – запатентований інноваційний інгредієнт рослинного походження для збагачення косметики зволожуючими і сприяють накопиченню вологи властивостями для шкіри і волосся. Комплекс запобігає критичну втрату вологи, підвищує її запаси, надає еластичність і покращує текстуру шкіри.

Крім цього, Aquaxyl сприяє відновленню шкірних функцій – загальному її оздоровлення.

Фізико-хімічні характеристики Aquaxyl:

Aquaxyl – зволожуюча комбінація, що складається з двох натуральних рослинних цукрів: деревини і пшениці, які забезпечують синергитический ефект, підсилюють вплив двох глюкозаміногліканів – хондроїтин сульфату і гіалуронової кислоти. Як результат – у шкірі виробляється природна система накопичення й утримання вологи.

За своїми властивостями Акваксил – це зволожуючий косметичний інгредієнт. Не токсичний, гіпоалергенний. Без ГМО і консервантів.

Застосування Aquaxyl

Aquaxyl використовується як зволожуючий актив у складах по догляду за шкірою і волоссям. Він підходить для будь-яких косметичних рецептур. Сумісний зі спиртами, гликолями.

Розчиняється у воді, що вводиться при 40-45 °C, стабільний при нагріванні до 80 °C

Рекомендоване дозування: 1-5%.

Косметичні властивості Aquaxyl

•Зволожує шкіру, відновлюючи эпидермальное вміст вологи;

• Підвищує зволоженість в глибоких шарах шкіри, реструктуризуючи і зміцнюючи її;

• Напитывая шкіру, знижує її дратівливість, усуває лущення, вирівнює мікрорельєф;

• Збільшує в шкірі зміст гіалуронової кислоти, активізує синтез церамида, чия ефективність краще ніж у гліцерину;

• Зміцнює бар'єрні функції і міжклітинні тканини в шкірі, чим запобігає втраті вологи;

• Відновлює здатності клітин тривалий час зберігати вологу;

• Відновлює волосся, покращує їх структуру, за рахунок нормального рівня зволоження надає блиск і здоровий вигляд;

• Пом'якшує і заспокоює шкіру, відновлює після дії сонячних променів;

• Надає еластичність локонам і шкірі, забезпечує доглянутий і здоровий вигляд.

Переваги застосування Aquaxyl в косметології:

• простий у застосуванні;

• стабільний у будь-яких складах;

• сумісність з будь-якими компонентами косметики;

• без запаху;

• сумісний з гликолями, спиртом, ПАР;

• тривалий ефект зволоження

• протизапальний ефект;

• пом'якшувальний ефект.

Косметичне застосування Aquaxyl:

• зволожуючі засоби;

• догляд для обличчя;

• догляд для тіла;

• косметика для волосся;

• антивікова косметика;

• косметика після засмаги.

Ми у Вконтакті: club57393184

Наш сайт: мило-опт com ua

+38(068) 153.72.52

www.мыло-опт.com.ua

+380681537252


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2016 ПриватМаркет - приватні оголошення Хмельницького в усіх регіонах України та АР Крим. Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

AdsCluster
Cookies забезпечують коректну роботу наших сервісів. Використовуючи наш сервіс Ви погоджуєтесь використовувати cookies. Докладніше про cookies
Зрозумів(ла)!