Двоспальний надувний матрац Intex 68759
Двоспальний надувний матрац Intex 68759
Двоспальний надувний матрац Intex 68759
Двоспальний надувний матрац Intex 68759
Двоспальний надувний матрац Intex 68759
Двоспальний надувний матрац Intex 68759

Номер оголошення 37866

Опис

Якщо Ви шукайте функціональну надувне ліжко за доступною ціною, то в цій задачі Вам допоможе наш інтернет-магазин Classy.

Двоспальний надувний матрац Intex 68759 це одна з тих моделей, яка ідеально підходить для сімейного відпочинку. Адже її габарити дозволяють вам насолоджуватися комфортним відпочинком разом зі своєю половинкою. І більше того, надувний матрац прекрасно підходить для сну, так як володіє спеціальною системою внутрішніх перегородок, які забезпечують поверхні правильну підтримку та ортопедичне вплив на хребет під час відпочинку.

Сміливо беріть із собою свій матрац на пляж або в подорож, адже міцний полівінілхлорид (ПВХ), з якого виготовляється представлена модель, витримає випробування черепашками або гострими камінцями. Флокіроване покриття робить всю поверхню виробу приємною і м'якою, а якщо ви вирішите використовувати постільна білизна, то особливість матерії не дозволить йому зісковзувати під час ваших рухів.

Можете сміливо використовувати свій надувний матрац для плавання. Це подарує масу незабутніх і приємних емоцій. Матрац можна використовувати для сну в наметі, прихопивши його з собою в подорож.

З повним асортиментом товарів Ви можете ознайомитись на нашому сайті classy.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Хмельницького та Хмельницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Хмельницького та Хмельницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)