Калібрування кольорів монітора і принтера Херсон

Номер оголошення 183408

Опис

Напевно, кожен професійний фотограф і ті, хто заробляють фотозйомкою на весіллях, продажем фото в стоки і т. п., замислювалися над зв'язкою «камера —комп'ютер —принтер». Думаю, що далеко не всі з них знаюткак відкалібрувати монітор, ипривязать созданныйпрофиль до монітора. Крім усього іншого, для коректної передачі кольору профіль необхідний і принтера, так і програм для роботи з графікою. Наприклад, найпопулярнішого фоторедактору AdobePhotoshop.

Відтворення кольору илиправильное відображення кольорів на екрані і при друці на принтері, завжди залишалося камнемпреткновенияцифровой фотографії та підготовки макетів до друку. Причина того, індивідуальні параметри передачі кольору на кожному пристрої в циклі підготовки до друку зображення.

Якщо виникають проблеми при друці (некоректна щодо перенесення кольорів монітора) на домашньому принтері, то не хапайтеся за настройкупринтерапод монітор.Починати профілювання зв'язки
необхідно починати з монітора і лише потім думатьо налаштування принтера.
Калібрування монітора 150 грн

Калібрування принтера 100 грн.

Монітор + Принтер 200грн.

Ціна вказана за один профіль

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)