Будівництво будинків з газобетону
Будівництво будинків з газобетону
Будівництво будинків з газобетону
Будівництво будинків з газобетону
Будівництво будинків з газобетону
Будівництво будинків з газобетону

Номер оголошення 137573

Опис

Будівництво будинків і котеджів з газобетонних блоків на сьогоднішній день дозволяє втілити в життя найрізноманітніші архітектурні і дизайнерські рішення. Швидке, якісне і економічне будівництво стало реальністю завдяки унікальним властивостям використовуваного матеріалу.Внутрішня і фасадна обробка будинків з газобетону – справжній простір для творчості й можливість підкреслити індивідуальність і неповторність свого житла при складанні. Проекти будинків з газобетону відрізняються різноманітністю архітектурних і стилістичних рішень. Не можна не відзначити швидкість і оперативність будівництва: блоки випускаються різних розмірів, але в будь-якому випадку вони більше і економічніше звичайних цеглин.Невеликий заміський будинок з газобетону цілком можна розмістити на столбчатом фундаменті, який є найекономічнішим на сьогоднішній день. Під споруду з двох-трьох поверхів, як правило, використовується плитний фундамент: на подушку з піску і щебеню заливається монолітна бетонна плита. Обов'язково її потрібно утеплити і ізолювати від грунтових вод. Газобетон майже не сідає, тому в побудованому будинку можна без побоювання майже відразу монтувати двері і вікна, вести оздоблювальні роботи. Форма оплати будь-яка. Платник ПДВ.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)