Виготовлення POS – матеріалів для просування товару, Херсон
Виготовлення POS – матеріалів для просування товару, Херсон
Виготовлення POS – матеріалів для просування товару, Херсон
Виготовлення POS – матеріалів для просування товару, Херсон
Виготовлення POS – матеріалів для просування товару, Херсон
Виготовлення POS – матеріалів для просування товару, Херсон
Виготовлення POS – матеріалів для просування товару, Херсон
Виготовлення POS – матеріалів для просування товару, Херсон

Номер оголошення 202018

Опис

POS-матеріали (POS materials, POS — point of sales— місце продажу)— це матеріали, які сприяють просуванню брендаилитоварав місцях продажів (світлові панелі, шелфтокери, цінникоутримувачі, воблери, цінники, стоппери, промо-стійки, диспенсери, пластикові лотки, прапорці, упаковка,выкраска, наклейки, декоративні магніти, підставки під кружки, чашки, стакани, постери, пластикові папки, портфелі, календарі, календарики, листівки, блокноти, лінійки,брелоки, закладки та інші сувенірні вироби, поширювані в місцях продажу). POS-матеріали служать для додаткового залучення уваги і ефективного просування товарів. POS-матеріали є прикладом BTL-реклами.

Покупці, вивчаючи POS-матеріали, отримують інформацію про переваги продукції. Таким чином, за рахунок інформативності та здатності привертати увагу до товару, POS-матеріали стимулюють продажу.

POS-матеріали, розташовані в зоні зовнішнього оформлення

Такі матеріали допомагають покупцеві знайти магазин, який продає потрібний товар. Їх мета— привернути увагу споживача до торговельної точки, спонукати його зайти в неї, повідомити йому про наявність відповідної продукції.

Панель-кронштейн(panel corbel)— конструкція, що прикріплюється до торця будівлі. Панель-кронштейни можуть бути не тільки статичні, але і світловими і динамічними (зазвичай конструкція обертається навколо своєї осі: в рух її призводить вітер або моторчик)

Штендер(pillar)— конструкція, що встановлюється безпосередньо перед входом в місце продажу або вказує напрямок до нього. Вона зручна тим, що її легко видалити або перемістити. Функціонально штендери розрізняються за кількістю робочих поверхонь (одна або дві) і по частоті оновлення інформації.

Тротуарна графіка(footway drawing) — виконане графічно пропозицію зайти в магазин, картинка з захищеною поверхнею, наклеюється безпосередньо на асфальт.

Крім того, при зовнішньому оформленні торгової точки інформацію розміщують на урнах, підлогових попільничках, склі вітрин. іт.п.

POS-матеріали, розташовані у вхідній групі

Вони нагадують споживачам про реченні певних торгових марок, конкретного виду товару в тій або іншій точці продажів. Для оформлення даної зони часто використовуються наступні елементи.

Таблички(tablets) — невеликі пластикові або картонні прямокутники, що містять рекламу та інформують: «відкрито»та«закрито», «від себе»/«на себе».

Продакт Кардс(product cards)— плакати з рельєфним зображенням товарів і зазначенням їх цін. Зазвичай виготовляються з картону або пластику.

Світлові панелі(бегрифы) — конструкції, що складаються з двухорганическихстекол, спеціальної просвечивающейфотопленкисизображениеми спеціальною прихованою світловий підсвічуванням изсветодиодов, заснованої на технології торцевого підсвічування і спеціальної светопроводящей матриці, що відображає світло за счетэффекта преломлениянаправленногоисточникасвета.

Також в цій зоні використовуються рекламні наклейки на осередках камери зберігання і на брелоки для ключів від них, на візках і кошики для покупців.

POS-матеріали, розташовані в місці викладки

Вони несуть покупцю інформацію про товар безпосередньо перед ним. Можуть містити рекламну інформацію для залучення уваги споживача. Бувають наступних видів:

Поличкові(розм. полочники) — пластикові смуги, які закріплюються на краї (торці) стелажних полиць, частіше в супермаркетах, де асортимент товару дуже великий. Вони демонструють найменування товару, його ціну. Іноді містять додаткову коротку інформацію про товар.

Настільні— розміщуються на столі, або будь-який інший горизонтальній поверхні.

Підвісні кишені— кишені для розміщення в них більш докладної інформації про товар, або (в разі використання великих шрифтів і яскравих, контрастних кольорів) для залучення уваги покупця.

Власники цінників— будь-які пристосування, що несуть на собі інформацію про ціну товару. Найчастіше використовуються: куточки, голки, бейджі, підставки, прищіпки та ін.

POS-матеріали, використовувані в HoReCa

Меню-холдер(синоніми: підставка під меню, тейбл-тент, тримач меню, меню холдер)— один з основних видів POS-матеріалів, застосовуваних у сфереHoReCa.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)