Nano-АСЕ, 5 мл – актив для омолоджувальних наноэмульсий

Номер оголошення 216764

Опис

Nano-АСІ – це комплекс вітамінів А, С і Е, і органічних жирних кислот, для боротьби з ознаками старіння шкіри, втратою еластичності, утворенням зморшок, провисань, виснаження шкіри і втратою здорового кольору обличчя.

Масло бораго, яким збагачений цей нано-комплекс – один з найбагатших відомих в косметології джерел необхідних поліненасичених жирних кислот, які є незамінною складовою ліпідного шару, що захищає шкіру від пересихання і втрати її природних функцій.

Масло бораго насичує моножирными кислотами і пом'якшує, а його гамма-ліноленова кислота не тільки відновлює гідро-ліпідний шар, підвищує тургор шкіри, але і бере участь у виробленні речовин які знімають запалення шкіри і заспокоюють її. Кошти, в яких міститься масло огіркової трави (бораго) ідеально підходять для чутливої, надчутливої шкіри. Не варто забувати і про підтягуючих шкіру властивості цієї олії, яку використовують проти розтяжок.

Косметичні властивості вітамінів А, С, Е активу Nano-АСІ:

Вітамін А виступає регулюючим фактором, що впливає на нормальне функціонування шкіри, під його дією поступово згладжуються зморшки і складки, скорочуються дефекти шкіри, підвищується еластичність, щільність і зволоженість шкіри. Як стимулятор клітинного росту і відновлення, вітамін А омолоджує і додає свіжий вигляд шкірним покривом.

Вітамін-антиоксидант Е протистоїть окисленню клітинних мембран шкідливими вільними радикалами, підвищує опірність шкіри токсинів і інших речовин руйнівникам, підтримує імунітет організму і задіяний у всіх органах і тканинах як обов'язкова складова здоров'я.

Вітамін С, який теж є антиоксидантом задіяним у всіх відновних процесах. Вітамін С бере участь у виробленні колагену шкіри, важливий для її пружності і гарного зовнішнього вигляду. Вітамін С має сильне капилляропротекторное дію і так само здатний стримувати утворення небажаної пігментації шкіри. Вітамін С в косметиці гарантує загальне відбілювання шкіри і зменшення пігментації.

У нашому магазині можна придбати кращі з активних комплексів і пептидів, які є новітніми інноваційними розробками косметичної промисловості і використовуються передовими виробниками косметики.

Ми у Вконтакті: club57393184

Наш сайт: h.t.t.p.s://мило-опт. com. ua

Youtube: h.t.t.p.s : // w.w.w.youtube . com /watch?v=p70I6V47sW4

+38.(095).811.30.91

+38.(063).690.06.72

Працюємо по всій Україні, Росії та країнах СНД.

Переваги роботи з нами:

відвантаження в той же день

без передоплати

працюємо з післяплатою по всій Україні

безкоштовна відправка від 150 грн по Україні

наявність на складі широкий асортимент товарів

нам довіряють понад 1 500 000 покупців

https://мыло-опт.com.ua

+380636900672, +380958113091

+380958113092, +380636900756

Ми у Вконтакті: club57393184

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)