Пакувальні автомати у Воронежі

Номер оголошення 96928

Опис

Виробник пакувальних машин «Пакмаш Воронеж» виготовляє пакувальне обладнання для різних продуктів. Ми самі виробляємо автомати і лінії для упаковки крупи, борошна, товарів побутової хімії та інших сипучих продуктів в картонні пачки, паперові пакети та плівку. Наша організація - прямий спадкоємець і наступник Воронезького АТВТ «Упмаш» (заводу ім. Леніна), лідирував на ринку пакувального обладнання для сипучих продуктів більше сорока років. Товарний вид упаковки відповідає сучасним вимогам. Ми – єдина організація, що виготовляє автомати для пакування продукції в картонні пачки. Наші машини сьогодні працюють на декількох підприємствах РФ, їх відрізняє сучасний технічний рівень і простота в обслуговуванні. Наші ціни майже втричі нижче цін на аналогічну обладнання більшості зарубіжних виробників при однаковому товарному вигляді кінцевої продукції .

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)