Акторська майстерність для дітей і дорослих
Акторська майстерність для дітей і дорослих
Акторська майстерність для дітей і дорослих
Акторська майстерність для дітей і дорослих
Акторська майстерність для дітей і дорослих
Акторська майстерність для дітей і дорослих
Акторська майстерність для дітей і дорослих
Акторська майстерність для дітей і дорослих

Номер оголошення 231909

Опис

Акторсько-психологічний курс – перший в р. Харкові курс, спрямований на комплексне опрацювання психологічних затисків, які осідають в тілі й мови, емоційну прокачування, на роботу з упевненістю і підвищення самооцінки.
В рамках даного курсу розберемо півтіні самого себе: починаючи з уміння контролювати емоції і закінчуючи презентацією отриманих навичок і умінь на звітному театральному виступі перед справжнім глядачем.
Наші курси.
1. Дорослі напрямку (від 13 до 73 років):
а) базовий Акторсько-психологічний курс;
б) театр - група (для тих, хто закінчив базовий курс пройшов кастинг).
Основне завдання – дати студентам театральний інструментарій для повсякденного життя. Можливість абстрагуватися і імпровізувати в будь-якій ситуації, відкривати нового себе.
На курсі ви зможете знайти нових друзів, так і однодумців. Ми працюємо в команді, але в той же час з кожним окремо. Через роботу зі своїм тілом, голосом, емоціями, ми позбавляємося від своїх страхів і комплексів, стаємо впевненіше і щасливішим. Створюючи хорошу атмосферу, в якій хочеться перебувати, ми заражаем творчістю і гарним настроєм!
2. Дитячі напрямку (від 4 до 12 років):
а) дитяча театральна студія+англійська;
б) підготовка до школи.
Основним завданням є відкриття творчої суті та індивідуального художника в кожній дитині. Курс слугує для розширення культурного горизонту діточок, плекання особистості через мистецтво.
Протягом курсу ми познайомимо юних студентів з англійською мовою, з американською культурою. Разом розучимо іноземні пісні, вірші та ігри, в які дитина зможе грати і вдома з батьками.
Хлопці отримають інструменти і методи, які допоможуть їм краще задіяти свою уяву, контролювати емоції, створювати і вживатися в конкретних персонажів, імпровізувати. При цьому максимально задіяти тіло і голос.
Під час занять ваш малюк буде знаходитися у творчій атмосфері дружного колективу, в якому він зможе виплеснути енергію, багато спілкуватися, веселитися і знаходити нових друзів.
В простій ігровій формі дитина легко і невимушено отримає базу, яка необхідна для життя і стане відправною точкою формування впевненої у собі, гармонійної, відповідальної, психічно здоровою та цікавої особистості.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)