Апарат для кузовних робіт Kripton SPOT7new (380В)

Номер оголошення 85018

Опис
При купівлі через сайт діє накопичувальна система знижок для постійних клієнтів. При купівлі цього товару на нашому сайті - доставка в подарунок!

Купити товар Ви можете перейшовши в наш магазин за посиланням:
http://svarmetall.com.ua/p37078705-apparat-dlya-kuzovnyh.html

Трифазний апарат для кузовних робіт Kripton SPOT 7(380 В) – промисловий агрегат для авторемонтної галузі та робіт по рихтуванню автомобілів на СТО. Апарат використовує для живлення трифазну мережу змінного струму напругою 380 В і розрахований на підвищене навантаження.

З допомогою Kripton SPOT 7(380 В) виконуються такі основні види робіт:

- контактно-точкове зварювання деталей з листового і профільного прокату з вуглецевих, слаболегированных і нержавіючих сталей. Товщина зварюваних з допомогою апарату деталей становить: для листового металу – до2 мм, для прутка і профілю – до6 мм;

- зварювання кольорових металів і сплавів в імпульсному режимі роботи. Час імпульсу регулюється оператором в межах 0,01 – 0,99 секунди. Вбудований мікропроцесор дозволяє створювати програми генерації імпульсів струму на контрольній панелі. Також імпульсний режим використовується при паянні та лудінні електроконтактів. Первинний струм в імпульсі дорівнює 35 А;

- холодна витяжка і рихтування деталей кузова автомобілів з допомогою інерційного молотка;

- приварювання і прихватки точкової зварюванням кріпильних деталей і елементів обшивки до каркаса автомобіля;

- осаджування поверхонь після прогріву і зварювання із застосуванням вугільного електрода.

Робота агрегату управляється вбудованим мікропроцесором. Оператор може внести в пам'ять мікрочіпа найбільш використовувані режими з допомогою сенсорної панелі управління з зручними кнопками, забезпеченими світловою індикацією робочого стану. На панелі управління є також окремо виконаний блок програмування імпульсного режиму. Крім основного робочого процесу, мікрочіп контролює також функціональні параметри агрегату: стабільність мережі електроживлення і температурний режим основних вузлів. Завдяки цьому працювати з Kripton SPOT 7(380 В) можна в безперервному режимі.

Транспортування агрегату весом44 кгпо виробничому ділянці значно полегшує наявність вільно обертаються опорних роликів і зручних поручнів. Апарат виконаний у вигляді пересувної тумби з піддоном для зберігання інструмента в нижній частині. Багатофункціональність агрегату і зручність роботи з ним забезпечили Kripton SPOT 7(380 В) популярність споживачів по всій Україні.

Характеристики
Вага, кг 44
Тип споттер
Товщина зварюваного металу, мм 6
Максимальний зварювальний струм, А 7000
Зварювальний струм, А 200-7000
Макс. споживаний струм, А 35
Напруга живлення, В 380
Споживана потужність, не більше кВт 14
ПВ при максимальному струмі, % 100
Змінний струм
Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)