"Tecres в Україні" Офіційне представництво італійської ком

Номер оголошення 226666

Опис

Tecres в Україні - офіційне представництво італійської компанії TECRES. Ми постачаємо товари медичного призначення. Область застосування: ортопедія, травматологія, вертебрологія, нейрохірургія.

Tecres в Україні продасть тимчасові цементні імплантати (спейсери) кульшового і колінного суглобів, цементи кісткові з антибіотиками Cemex Genta і Vancogenx, системи з кісткових цементом Cemex Genta, систему для остесинтеза Locker, змішувач кісткового цементу 2MIX.

Протягом більше 30-ти років компанія Tecres займається галуззю охорони здоров'я і задоволена тим, що випускається ними, продукція день у день робить життя багатьох людей на краще! Продукція компанииТесгеѕ сьогодні - це золотий стандарт ревізійного ендопротезування в 72 країнах світу і 60 % світового ринку кісткових цементів!

Вся продукція компанії сертифікована по ISO 9001 і ISO 13485.

Спеціалізуючись на акрилових смолах, з 1981 року компанія працює в тісному співробітництві з хірургами в області розробки інноваційної, безпечної та ефективної продукції. Наша головна мета - поліпшення якості життя пацієнтів. Завдяки постійним науковим дослідженням і розробкам в поєднанні з технологічними досягненнями в промислових процесах,

+380500515726

http://tecres.com.ua/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)