Новорічна розпродаж надувних човнів в магазині у похід

Номер оголошення 139998

Опис

За акційними цінами надувні човни та каяки виробників Човен, Kolibri, Bark, Argo, Aqua star, Sportex, Storm, комплектуючі та аксесуари до них; бензинові мотори Hidea; газові пальники, балони, плити, посуд туристична виробника Kovea. Розпродаж тільки до Нового Року. Дешевше не буде!

Докладніше дивіться у нас на сайті http://vpohod.in.ua/ замовити можна в телефонному режимі або через інтернет. Доставка по всій Україні перевізником Нова пошта, Інтайм. До кожної човні подарунок.

Краща пропозиція Колибри К-240 без слани 3600 грн http://vpohod.in.ua/catalog/naduvnie-lodki/grebnie-naduvnie-lodki/k-240-naduvnaya-lodka-grebnaya-dvuhmestnaya-kolibri-seriya-standart-bez-nastila

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)