Продається за оптовою ціною Ультрафіолетова гібридна лампа CCFL

Номер оголошення 40312

Опис

Продається за оптовою ціною Ультрафіолетова гібридна лампа CCFL LED 36 W .
Акція! Знижка 50%! Стара ціна 2200 грн., нова 1100 грн.
Хотіли отримати універсальну манікюрну лампу, яка підійшла б для сушіння практично будь-якого покриття. Тоді вам підійде лампа CCFL+LED для манікюру. Це новітня розробка для полімеризації практично будь-якого покриття. Унікальність цієї лампи полягає в тому, що в ній вбудовані звичайні світлодіодні лампочки і CCFL (флуоресцентна) лампочка у вигляді закрученої спіралі. Лампа CCFL+LED для манікюру потужніше звичайних, не нагрівається під час роботи ні всередині, ні зовні. До речі, час сушіння манікюрного покриття з цієї лампи скорочується вдвічі, ніж звичайної LED лампою.
Призначена для всіх видів гелю (твердого гелю і біо гелю), а також для гель-лаку. Основними перевагами LED ламп є швидкість полімеризації гелевих покриттів, довговічність і безпеку. Гарантований час роботи LED лампи становить 35000 годин, це еквівалент 4 років безперервного світіння.
Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)