Купити цегла, газобетон у Харкові. Організовуємо доставку Гарант

Номер оголошення 195619

Опис

Хочемо представити вашій увазі нашу фірму кирпичкинг. Ми є прямими постачальниками від заводів, які виготовляють стінові матеріали. У нас на сайті ви зможете вибрати цегла рядова, цегла облицювальна різних видів, так само ми займаємося вогнетривким цеглою та пічним.

Основними ж групами товарів, які ви зможете знайти у нас на сторінках нашого інтернет-магазину, або якщо ви проживаєте в місті Харкові, то можна під'їхати до нас в офіс, який знаходиться за адресою проспект Московський 199 ст. Або ж зідзвонитися з нашими менеджерами, які безкоштовно проконсультують вас і нададуть відповіді на всі питання, що цікавлять вас. І так, що ж все таки ми продаємо:

Будівельні блоки - це газобетон, керамічні блоки, шлакоблок.

Виробники будівельних блоків з якими ми співпрацюємо - це (Аерок, ЮДК, ХСМ, Куп'янський силікатний завод, завод СБк випускає керамічні блоки, Завод Керамейя)

Цегла - облицювальна, шамотна, рядова, вогнетривка

Виробники цегли з якими ми працюємо (Завод Літос, ТМ Фагот, ТМ СБК, ТМ Керамейя, ТМ Катеринославський завод та інші)

Ми реалізуємо будівельні матеріали як по території Харківської, Луганської, Донецької областей так і по території України у будь-яку точку.

Цегла облицювальна Літос ми є дилерами заводу на території України. Доставка можлива в будь-яку точку України. Всю необхідну інформацію ви можете у нас на сайті. Клінкерна цегла Керамейя, Біла церква та СБк завжди знаходиться у нас в наявності на складі в Харкові, так що не потрібно чекати щоб купити цеглу в Харкові. Наші менеджери допоможуть вам з легкістю в будь-який день подъискать транспорт для перевезення будівельних блоків.

Що стосується газобетону купити газобетон у Харкові завжди можна у нас. Ми працюємо з багатьма заводами безпосередньо і завжди ціна на нього у нас нижче, ніж у конкурентів. Найпопулярнішим розмірів газоблоку це розмір 600х200х300 його ви завжди зможете придбати у нас на складі. Бажаємо вдалих покупок!

Сфера діяльності:

Торгівля будівельними матеріалами оптом і в роздріб (Цегла, цегла облицювальна, цегла пічний, газобетон, пінобетон, газобетон)

Наша стор.: kirpichking (c o m) (u a)

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)