Пропонуємо презентаційні пакети з зовнішнім шаром з крафта

Номер оголошення 219239

Опис

Компанія "Аріс" пропонує різні варіанти презентаційних пакетів з зовнішнім шаром з крафта і прозорими віконцями або стінками пакета. Оригінальні, креативні рішення для упаковки чаю, кави, солодощів або макаронних виробів, які підійдуть як для презентацій та промоакцій, так і для фасування продукції для розміщення в торгових точках. В асортименті: пакети дой-пак з прозорим віконцем, фігурні пакети з прозорим віконцем, пакети з центральним швом і вырезным вертикальним віконцем, а також пакети дой-пак з прозорою стінкою, пакети стабіл з прозорими бічними стінками. В залежності від типу пакетів і кількості ви можете зробити індивідуальне замовлення, а також придбати пакети з зовнішнім шаром з крафта і прозорим віконцем в інтернет-магазині компанії.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)