Ремонт газових колонок м Харків О66 7ЗЗ 17 84

Номер оголошення 96979

Опис

Наш сервісний центр надає послуги по ремонту газових колонок,газових водонагрівачів. Наші майстри здійснюють ремонт газової колонки за один приїзд, вдома у замовника в день замовлення приїжджаючи вже з передбачуваними запчастинами. Ремонт газових колонок здійснюється по всьому місту Харкову не залежно від району. Діагностика і ремонт проводяться у замовника. Для організації ремонту вам необхідно зробити заявку на нашу телефону. У зручний для Вас час з Вами по телефону зв'яжеться майстер, він уточнить несправність газової колонки, позначить вартість і терміни ремонту.Після проведення ремонту або планового щорічного технічного обслуговування наші фахівці нададуть вам всі необхідні консультації щодо правил експлуатації газової колонки. Якщо ви поставитеся до цього з усією відповідальністю, як це робимо ми, то ваша газова колонка прослужить ще довгі роки, і вам не доведеться повторно викликати майстра для ремонту.

Ремонт газових колонок виконується з використанням тільки оригінальних деталей. Компанія Ремгазсервис гарантує виконання ремонтних робіт в найкоротші терміни.

Фахівці нашого сервісного центру виробляють ремонти Юнкерс,Бош,Вайланд,Берета,Арістон,Електролюкс та ін. Якщо ви не знайшли в ньому назву вашої газової колонки, просто зателефонуйте нашому оператору, для уточнення інформації.066 733 17 84Ремонт газовых колонок Харьков 066 733 17 84

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)