Пласто

Номер оголошення 214584

Опис

Наша компанія «Пласто» динамічно розвивається, ми освоюємо нові технології у виробництві поліпропіленових мішків для українського ринку. Робимо ми це для зниження собівартості готової продукції і без втрат експлуатаційних характеристик. Все це ми відчуваємо з допомогою НАШИХ ВДЯЧНИХ ПОКУПЦІВ, які стали для нас ПАРТНЕРАМИ і невід'ємною частиною нашої.

Мішки поліпропіленові нашого виробництва проходять перевірку від виробника до кінцевого споживача, тільки після цього ми пропонуємо нашу продукцію своїм покупцям , що гарантує оптимальні умови для транспортування і зберігання найрізноманітнішої продукції: деревне вугілля, висівки, зерно, борошно, керамзит, пісок, насіння, насіння, комбікорм, металеві вироби, і за оптимальними цінами .

При виготовленні поліпропіленових мішків ми використовуємо маркувальну смугу по довжині мішка, кожен колір або поєднання кольорів характеризує якості рукава, з якого пошитий цей мішок. Це дає змогу замовникові контролювати якість продукції, що відвантажується і легко робити повторні замовлення по телефону.

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)